Bananer

Närstrid: 0 av 10

Strid på avstånd: 1 av 10


Motivering:
Denna ört/bär/frukt är helt, totalt värdelös i strid. Den är cylinderformad med en lätt böj, mjuk och sladdrig - och om man i princip bara petar på den så blir den brun och skrumpen - samt att den har oftast färgen gul och har en sötma som ligger på ungefär skalan 7 av 10 om vi förutsätter att den är mogen. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Banan )
I närstrid så skulle man kunna slåss med den, men det hade varken gjort särskilt ont eller hjälpt dig särskilt mycket. Den blir lätt mjuk och därför rekommenderas den inte i närstrid.
Min motivering för det enda poänget i strid på avstånd är att man kan måla bananen i färgen svart och sedan låtsas att det är en pistol. Tack vare avståndet och formen på bananen så kan motståndaren för en kort sekund verkligen tro att den är en pistol och bli rädd, det ger dig en sekunds försprång ungefär.
sammanfattningsvis så är bananen ett skitdåligt vapen, den går inte att använda till i princip någonting förutom efterrätter eller att få tyst på ungarna på dagis.

Banan rekomenderas: INTE

En vanlig banan.

Exempel på en utmärkt kamouflerad banan.



Förslag på vapenrecension kommer från:http://crossprocess.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0