Bacon

Närstrid: 1 av 10 poäng

Strid på avstånd: 0 av 10 poäng


Motivering:
Detta kött som är så populär i framförallt Europa och Amerika kan användas som vapen när man verkligen har slut på andra valmöjligheter.
Bacon är en platt, röd/vit och flottig rektangel som består av kött från sidan på en gris. Den är sladdrig och mjuk - vilket gör den helt värdelös som vapen i distanskonflikter. Att kasta en bit bacon på din motståndare vore inte det optimala att avväpna honom/henne på. Den kommer förmodligen tack vare aerodynamiken att antingen låta "flapp" och sedan falla till marken när den träffar sitt mål, eller inte komma fram alls. (Detta är baserat på om du antingen står nära eller långt ifrån motståndaren)
Däremot i strid på nära håll så kan man tack vare flottet som är på baconet's yta - göra motståndaren halvt blind i en kort sekund. (inte tillräckligt för att kunna smita, utförs på egen risk) Om du nu väljer denna otroligt dåliga utväg, istället för att ta en kniv - som man oftast brukar ha i samma rum som man förvarar baconet, så sikta mot motståndarens ögon. Får du in en träff i ögat på denne så lägger sig flottet som en hinna över iris och pupill en kort stund, men kan blinkas bort rätt så fort. Så sammanfattningsvis så är bacon ett otroligt dåligt vapen.
Detta förutsätter att inte baconet är fryst. I och med det frusna flottet som då omger baconen blir detta en helt annan situation. Då är baconet hårt och kan, om man har rätt vinkel och rätt styrka, slå motståndaren medvetslös.

Bacon rekomenderas dock: INTE




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0