Fryst Torsk

Närstrid: Fryst förpackad torsk 3 av 10 poäng, Fryst vacuumförpackad torsk 5 av 10 poäng

Strid på avstånd: Fryst förpackad torsk  4 av 10 poäng
, Fryst vacuumförpackad torsk 0 av 10 poäng


Motivering:
Detta inlägg blir lite annorlunda. Jag kommer nämligen att skriva om fryst vacuumföpackad torsk inom paranteser så att vi kan hålla skillnad. Fryst förpackad torsk skriver jag som vanligt. Förstått? ok here we go:

(Fryst vacuumförpackad torsk är oftast karasmatisk till sitt utseende, med lite fula utstående ögon och fjäll. Samt äckliga fenor och huggtänder. Helt normalt för en fisk alltså. I naturligt tillstånd är den oftast sladdrig och slemmig. Inte så charmigt kanske, men i fryst tillstånd går den nämligen att använda som.... JUST DET - vapen! Iochmed att fryst = kallt och oftast hårt så kan man idka en brainfreeze genom att hålla den frysta fisken emot fiendes panna. ((närstrid)) "Men fienden kan ju slå tillbaka!" tänker ju ni. Detta har vi också tänkt på. Genom att använda hairextensions ((hänvisar till tidigare inlägg om just hairextensions)) kan du bakbinda fienden och ge denne en brainfreeze. väldigt praktiskt och ni slår två flugor i en smäll. Ni kan också, om så behövs, riva offret med den frysta vacuumförpackade torskens fenor. I strid på avstånd fungerar inte denna fisk. Tro mig.)

Den frysta förpackade torsken är dock sämre att precisera i närstrid iochmed att den är mycket mindre och klumpigare att hålla i. I strid på avstånd så är den utmärkt att kasta om man är duktig på aerodynamik! Den är lite klumpigt och ojämnt fördelad i själva förpackningen, men med lite uträckningar och en nypa tur så kommer den fram helt som planerat och iochmed att den också är fryst så idkar den blåmärken på motståndarens kropp.

sdffg ryeeyr

Fryst torsk i förpackning                                                      Fryst vacuumförpackad torsk


Fryst vacuumförpackad torsk: Rekomenderas INTE I STRID PÅ AVSTÅND

Fryst torsk i förpackning: Rekomenderas INTE I NÄRSTRID


(Torsk i varken vacuumförpackning eller pappersförpackning bör användas direkt efter onani, iochmed att torsken och förpackningen glider lätt. Används på egen risk, vi frånsäger oss allt ansvar.)

Kommentarer
Postat av: bullbaz

i love !

2010-01-07 @ 09:56:56
Postat av: sofi

hej jag avgudar eran blogg och kommer aldrig sluta läsa den så snälla philly och cherry.. lägg aldrig ner!

2010-01-08 @ 01:00:21
Postat av: Cherry och Phillie

Hej Sofi!

Vi slutar inte blogga förrän vi blivit bästisar med Kissie.



www.kissies.se

2010-01-08 @ 03:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0