Den Hemliga Kärleken


Närstrid: 1 av 10 poäng

Strid på avstånd: 0 av 10 poäng



Motivering:

Du vet den där personen du i hemlighet trånat efter sen (han var med på Idol 2004) du var hormonstinn tonåring? Det kan funka att använda sig av en hemlig kärlek i närstrid då det går att med ett stadigt grepp ta runt personens midja och svinga runt den ifall fienden är bakom din rygg. Men en hemlig kärlek är rätt tung att slunga iväg och får därför 0 poäng i strid på avstånd. Såvida den inte lider av anorexia, då får den 0.5 poäng i strid på avstånd eftersom en anorektiker går att kasta 2-3 meter längre än en normalviktig person med 19-25 i Body Mass Index (BMI).

Det värsta med att använda en hemlig kärlek som vapen är att den hemliga kärleken nu garanterat aldrig kommer vilja bli din.


Hemlig kärlek: Rekomenderas INTE.
Hemlig anorektisk kärlek: Rekomenderas HALVT.

den hemliga kärleken
(utförs på egen risk, vi frånsäger oss allt ansvar. Vi rekomenderar inte Darin som vapen.)

Skrivet av: Phillie

Kommentarer
Postat av: Emma

Sen kanske den hemliga kärleken inte är riktigt lika hemlig när striden väl är avklarad. Den går alltså bara att använda en gång! Kan ju vara värt att nämna ifall någon skulle vilja veta.

2010-01-02 @ 01:32:28
Postat av: Cherry och Phillie

Hej Emma!

Tack för din respons. Något vi faktiskt inte noterat, men som du har rätt i, är att den hemliga kärleken är ett engångsvapen. Kan vara bra att tänka på!

2010-01-02 @ 01:43:37
URL: http://skitdaligavapen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0